Σάντουιτς με ψαρονεφρι και ντιπ φετας
Λαχταριστό σάντουιτς με ψαρονεφρι και ντιπ φετας!!
ΥΛΙΚΑ
- ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ
- 1 ψαρονέφρι
- 10 -15 αμύγδαλα ψημένα και αλεσμένα στο μπλεντερ
- τριμμένη φρυγανιά και αλέυρι για το πανάρισμα
- 1 αυγό
- 1 κ.σ. ούζο με γλυκάνισο
- αλάτι και πιπέρι
- Ψιλοκομμένη ντοματα και αγγουράκι
- 2 πρετσελ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΦΕΤΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ- 4 κ.σ. γιαούρτι
- 100 γρ. φέτα σκληρή ( τριμμένη στο τρίφτη , από εκεί που τρίβουμε το κεφαλοτύρι )
- λάδι
- λεμόνι
- μία κοφτή κουταλιά μαγιονέζα
- αλάτι
Προσθέτω όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύω πολύ καλά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά ρίχνω πιπέρι πάνω στο ψαρονέφρι , στη συνέχεια το αλευρώνω. Χτυπάω το αυγό ελαφρά μαζι με το ούζο , βάζω το ψαρονεφρι μέσα στο αυγό και μετά το περνάω από το μείγμα της φρυγανιάς και του αμύγδαλου. Το τηγανίζω σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρει καλό χρώμα. Αποσύρω από τη φωτιά , το βάζω σε ένα ξύλο κοπής και το αφήνω να ξεκουραστεί για 2- 3 λεπτά. Με ένα κοφτερό μαχαίρι το κόβω σε φέτες περίπου 1,5 εκ. Τηγανίζω το φαρονέφρι 2 λεπτά από κάθε πλευρά και ρίχνω το αλάτι. Κοβω το πρετσελ στη μεση αλείφω το ντιπ, βαζω τη ντοματα και το αγγουρακι και το ψαρονεφρι σκεπαζω και απολαμβάνω
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου