Κορμός με γευση raffaello
Απίθανο γλυκό χωρίς ψήσιμο!!
ΥΛΙΚΑ
500 ml φυτική σαντυγί
1 ζαχαρούχο
2-3κ.σ. Ινδοκαρυδο
100-150γρ. Φουντούκια χοντροκομμένα
1 1/2 μπισκότα πτι-μπερ
Λίγη τριμμένη κουβερτούρα
Έξτρα ινδοκαρυδο για το πασπαλισμα
ΕΚΤΕΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαω τη κρέμα γάλακτος μεχρι να γίνει σαντιγί.Προσθετω ολο το ζαχαρούχο το ινδοκαρυδο και τα φουντουκια. Ανακατεύω για λίγο με το μίξερ. Προσθέτω χοντρό κομμένα τα μπισκότα, βαζω το μείγμα σε ενα ταψι περιπου 30 - 50εκ. Απλώνω το μείγμα με ενα κουτάλι, πασπαλιζω με το ινδοκαρυδο και την κουβερτούρα. Το μείγμα θα είναι λίγο αραιό, αλλα το μπισκότο θα απορροφήσει την έξτρα υγρασία. Τοποθετώ στο ψυγείο για 3-4 ωρες. Μπορείτε να το βάλετε στην κατάψυξη και να το σερβίρετε σαν τούρτα παγωτο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου