Χούμους
ΥΛΙΚΑ
- 600ΓΡ. ρεβύθια μουλιασμένο
- 1 κουταλάκι αλατι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1/3 φλιτζ. ταχίνι
- 1/4 φλιτζ. χυμος λεμονιού
- 1/3 φλιτζ. νερού
- μια πρέζα πιπέρι
- λιγο ψιλοκομμένο μαινταινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά πολτοποιήστε τα ρεβύθια , το αλάτι , το σκόρδο, το ταχίνι , το χυμό , και το νερό . Βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ . Πασπαλίστε με πιπέρι και μαιντανο και αν θέλετε λινο ελαιολαδο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου