Χούμους














ΥΛΙΚΑ

  • 600ΓΡ. ρεβύθια μουλιασμένο 
  • 1 κουταλάκι αλατι
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 
  • 1/3 φλιτζ. ταχίνι
  • 1/4 φλιτζ. χυμος λεμονιού 
  • 1/3 φλιτζ. νερού 
  • μια πρέζα πιπέρι 
  • λιγο ψιλοκομμένο μαινταινο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά πολτοποιήστε τα ρεβύθια , το αλάτι , το σκόρδο, το ταχίνι  , το χυμό , και το νερό . Βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ . Πασπαλίστε με πιπέρι και μαιντανο και αν θέλετε λινο ελαιολαδο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις