Γουακαμόλε












ΥΛΙΚΑ
  • 2 μεγάλα αβοκάντο 
  • 1 φέτα μπεικον 
  • 1 κουτ.σούπας κρεμμύδια τριμμένα
  • 1/4 φλιτζάνι ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
  • 1/4 κουτ γλυκού αλάτι 
  • 1 πρέζα αλάτι 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά  καθαρίστε και λιώστε με ένα πιρούνι τα αβοκάντο. Ψιλοκόψτε και τηγανιστε το μπεικον.Προσθέστε μέσα στα αβικάντο το μπείκον και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε τα πολύ καλά . Μπορείτε να το διατηρήσετε στο ψυγείο για αρκετο καιρο πάντα όμως σκεπασμένο με μία μενβράνη για να μην μαυρίσει .

TIPS
Οι μεξικανοί το χρησιμοποιούν σαν ντιπ  ή πάνω από φαγητά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις