Εύκολοι κρίκοι με γεύσεις
Οι κρίκοι είναι από τα αγαπημένα μου κουλουράκια αλλά τα τελευταία χρόνια '' τα έχω εξελίξει λίγο '' .
Τι εννοώ με τον όρο τα έχω εξελίξει...... εννοώ ότι κάθε φορά τα φτιάχνω με διαφορετική γέμιση...
ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
1 ποτήρι ρετσίνα
1/2 ποτήρι τριμμένο κεφαλοτύρι
1 κουταλάκι κοφτό ζάχαρη
500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε με το χέρι.Έπειτα προσθέτουμε την ρετσίνα , το κεφαλοτύρι και την ζάχαρη , τα ανακατεύουμε όλα μαζί με ένα πιρούνι μέχρι να πήξει. Στην συνέχεια τα πλάθουμε και τα βάζουμε σε ένα ταψί .
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
TIPS
Για να γίνουν πιο λαχταριστά τα κριτσίνια σας μπορείτε να προσθέσετε ό,τι σας αρέσει όπως :
- καρότο τριμμένο
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- σπανάκι τσιγαρισμένο
- λιαστή ντομάτα
- ελιές.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου