Μεξικάνικα κεσαδιγιας
Το κεσαδίγιας προέρχεται από την λατινική αμερική και πρόκειται για τηγανιτές πίτες γεμισμένς με κασέρι , πιπεριές , καλαμπόκι ....
ΥΛΙΚΑ
- 6 τορτίγιες από καλαμπόκι
- 1/2 φλιτζάνι πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
- 1 φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ τριμμένο
- 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με 2-3 σταγόνες ξύδι
- βούτυρο για το τηγάνισμα
Αρχικά ανακατέψτε καλά σε ένα μπολ τα τυριά την κρέμα γάλακτος και τις πιπεριές και αφήστε το μείγμα στην άκρη .
Ζεστάνετε 2 κουτ. γλυκού βούτυρο σε ένα τηγάνι . Πάρτε μία τορτίγια γεμίστε την με την γεμίση που φτιάξατε πριν και διπλώστε την στη μέση ή στα τέσσερα και τηγανίστε την μέχρι να λιώσουν τα τυριά . Επαναλάβετε την ίδια διαδικασια και με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
TIPS
Οι μεξικανοί τα απολαμβάνουν ζεστά με την συνοδεία κόκκινης σάλτσας !!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου