Μεξικάνικα κεσαδιγιας




Το κεσαδίγιας προέρχεται από την λατινική αμερική και πρόκειται για τηγανιτές πίτες γεμισμένς με κασέρι , πιπεριές , καλαμπόκι ....






ΥΛΙΚΑ
  • 6 τορτίγιες από καλαμπόκι
  • 1/2 φλιτζάνι πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες 
  • 1 φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ τριμμένο
  • 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με 2-3 σταγόνες ξύδι 
  • βούτυρο για το τηγάνισμα 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά ανακατέψτε καλά σε ένα μπολ τα τυριά την κρέμα γάλακτος και τις πιπεριές και αφήστε το μείγμα στην άκρη .
Ζεστάνετε 2 κουτ. γλυκού βούτυρο σε ένα τηγάνι . Πάρτε μία τορτίγια γεμίστε την με την γεμίση που φτιάξατε πριν και διπλώστε την στη μέση ή στα τέσσερα και τηγανίστε την μέχρι να λιώσουν τα τυριά . Επαναλάβετε την ίδια διαδικασια και με τις υπόλοιπες τορτίγιες.

TIPS
Οι μεξικανοί τα απολαμβάνουν ζεστά με την συνοδεία κόκκινης σάλτσας !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις