Τηγανίτες πατάτας
ΥΛΙΚΑ
- 2 μεγάλες πατάτες ξεφλουδισμένες τριμμένες
- 250 γρ καλαμπόκι κονσέρβα στραγγισμένο
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένος μαινταινος
- 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
- 4 αβγά ελαφρά χτυπημένα
- 1 κουταλάκι γκαράμ μασάλα
- 1/4 φλιτζάνι λάδι
- 2/3 φλιτζάνι γιαούρτι
- 2 κουταλιές φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
- λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά ξεπλύνετε τις πατάτες και σστραγγίστετες για να φύγει το νερό .Στραγγίστε τες πάνω σε ένα απορροφητικό χαρτί . Αναμείξτε σε ένα μπολ τις πατάτες , το καλαμπόκι , τα φρέσκια κρεμμυδάκια , το μαινταινο , τα αβγά και το γκαραμ μασάλα . Μετά ζεστάνετε το λάδι και το βούτυρο. Ρίξτε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα .Τηγανίστε τα για περίπου 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Βάλτε τις τηγανίτες πάνω σε ένα απορροφητικό χαρτί και κρατήστε τες ζεστές . Σερβίρετε μαζί με τη σάλτσα.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Αναμείξτε όλα τα υλικα μαζί και είναι έτοιμη.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου