delicious omelet
Η ομελέτα είναι ένα φαγητό που μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα. Αρέσει στους περισσότερους ανθρώπους όμως όλη μας έχουμε συνηθίσει να την τρώμε σκέτη χωρίς κάποιο συνοδευτικό τι θα λέγατε όμως την επόμενη φορά που θα έχετε όρεξη για ομελέτα να την μαγειρέψετε λίγο διαφορετικά......
ΥΛΙΚΑ
- 2 αυγά
- κρέμα γάλακτος
- μπέικον
- μανιτάρια
- κασέρι( κατά προτίμηση ρεγκάτο για έξτρα γεύση)
- αλάτι και πιπέρι
Αρχικά σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε σε ένα μπολ.Στην συνέχεια βάζουμε
ένα τηγάνι λάδι και προσθέτουμε τα αυγά όταν ζεσταθεί το λάδι. Όταν η
ομελέτα είναι σχεδόν έτοιμη προσθέτουμε τα μανιτάρια( τα οποία μπορούμε
να τα τσιγαρίζουμε λίγο πριν τα προσθέσουμε αν τα θέλουμε πιο ψημένα)
,το μπέικον,το κασέρι και τέλος την κρέμα γάλακτος.Έπειτα διπλώνουμε την
ομελέτα στα δύο και μόλις λιώσει το κασέρι την βγάζουμε από την φωτιά,
προσθέτουμε αλάτι , πιπέρι και είναι έτοιμη....
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου