Γαλλικη κρεμμυδοσουπα
ΥΛΙΚΑ
- 30γρ βουτηρο
- 2 μετρια κρεμμυδια ψιλοκομμενο
- κυμινο
- 3 φλιτζανια ζωμός κότας
- 1 κιλο κοκκινη κολοκύθα ψιλοκομμενη
- μοσχοκαρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά ζεστάντε το βούτηρο σε μία κατσαρολα και σωτάρετε τα κρεμμύδια μέχι να μαλακώσουν. Προσθέστε το κυμινο και σωτάρετε για αλλα 2 λεπτα.Προσθέστε το ζωμό , την κολοκύθα και το μοσχοκάρυδο και σιγοβράστε τα σκεπασμένα για 15 λεπτά . Πολτοποιήστε το μείγμα με το μίξερ και είναι ετοιμη.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου