Γαλλικη κρεμμυδοσουπα














ΥΛΙΚΑ
  • 30γρ βουτηρο
  • 2 μετρια κρεμμυδια ψιλοκομμενο
  • κυμινο
  • 3 φλιτζανια ζωμός κότας 
  • 1 κιλο κοκκινη κολοκύθα ψιλοκομμενη 
  • μοσχοκαρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά ζεστάντε το βούτηρο σε μία κατσαρολα και σωτάρετε τα κρεμμύδια μέχι να μαλακώσουν. Προσθέστε το κυμινο και σωτάρετε για αλλα 2 λεπτα.Προσθέστε το ζωμό , την κολοκύθα και το μοσχοκάρυδο και σιγοβράστε τα σκεπασμένα για 15 λεπτά . Πολτοποιήστε το μείγμα με το μίξερ και είναι ετοιμη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις