Ουγγαρεζικα καρπουζακια
Ένα ασυνήθιστο και νόστιμο γλυκό κατευθείαν από την Ουγγαρία.
ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. Μπισκότα ( τριμμένα στο μπλέντερ)
- 100ml γάλα
- 1κ.σ. αλεύρι
- 200 γρ. Ζάχαρη
- Χρώμα ζαχαροπλαστικής (πράσινο - κόκκινο )
- Τρούφα σοκολάτα.
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Αρχικά βράζουμε το γάλα , το αλεύρι και την ζάχαρη. Αποσύρουμε και προσθέτουμε τα μπισκότα. Όταν σχηματιστεί η ζύμη , τη χωρίζουμε στα δυο, στο ένα προσθέτουμε το πράσινο και στο άλλο το κόκκινο χρώμα μαζί με την τρούφα . Βάζουμε στο ψυγειο μέχρι να παγώσουν. Μετά τις βγάζουμε από το ψυγείο και σκεπάζουμε την κόκκινη μπάλα με την πράσινη,βάζουμε ξανά στο ψυγείο για να κρυώσει το καρπουζάκι μας. Αφού κρυώσει το βγάζουμε από το ψυγείο, το κόβουμε σε φέτες και απολαμβάνουμε!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου