Τηγανιτα σοκολατοπιτακια
ΥΛΙΚΑ
- 1 αυγό
- Μισό κουταλάκι αλάτι
- 2κ.σ. ζαχάρη
- Αλεύρι όσο π'αρει ( για όλες τις χρήσεις)
- Μια σοκολατα γαλακτος
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το αυγο , τη ζάχαρη και το αλάτι , προσθέτουμε όσο αλεύρι πάρει μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη.
Μετά ανοίγουμε ενα λεπτό φύλλο. Με ένα μαχαίρι κόβουμε το φύλλο σε λεπτές λορίδες . Περνουμε ενα κομματι σοκολατα και το τοποθετούμε πανω στο φύλλο , το σκεπάζουμε , το κοβουμε και παταμε τις ακρες με ενα πιρούνι. Τα τηγανιζω και ριχνω απο πανω ζαχαρη και κανελα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου