Τηγανιτα σοκολατοπιτακια






ΥΛΙΚΑ

  • 1 αυγό
  • Μισό κουταλάκι αλάτι
  • 2κ.σ. ζαχάρη
  • Αλεύρι όσο π'αρει ( για όλες τις χρήσεις)
  • Μια σοκολατα γαλακτος
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το αυγο , τη ζάχαρη και το αλάτι , προσθέτουμε όσο αλεύρι πάρει μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη.
Μετά ανοίγουμε ενα λεπτό φύλλο. Με ένα μαχαίρι κόβουμε το φύλλο σε λεπτές λορίδες . Περνουμε ενα κομματι σοκολατα και το τοποθετούμε πανω στο φύλλο , το σκεπάζουμε , το κοβουμε και παταμε τις ακρες με ενα πιρούνι. Τα τηγανιζω και ριχνω απο πανω ζαχαρη και κανελα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις