Pizza special
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
Για τη ζύμη
- 300 γρ χλιαρό νερό
- 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι
- 1-2 κουταλάκια λάδι
- Αλεύρι όσο πάρει για να γίνει μια σφιχτή ζύμη
- 1 φακελάκι μαγιά
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζω το χλιαρό νερό , προσθέτουμε τη μαγιά , το αλάτι, το λάδι και το αλεύρι όσο πάρει μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη . Μετά την αφήνω να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο και μετά την ανοίγω σε φύλλο . Η ζύμη αρκεί για δύο ταψιά .
Μετά απλώνω τη σάλτσα ντομάτα και προσθέτω το κασέρι, το σαλάμι και το τυρί φέτα .Ψήνω στο πάτο του φούρνου στην ανώτατη θερμοκρασία για 5 λεπτά.
TIPS
Τοποθετούμε το ταψί στον πάτο του φούρνου γιατί έτσι η πίτσα μας θα γίνει τραγανή.
Σε ένα μπολ βάζω το χλιαρό νερό , προσθέτουμε τη μαγιά , το αλάτι, το λάδι και το αλεύρι όσο πάρει μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη . Μετά την αφήνω να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο και μετά την ανοίγω σε φύλλο . Η ζύμη αρκεί για δύο ταψιά .
Μετά απλώνω τη σάλτσα ντομάτα και προσθέτω το κασέρι, το σαλάμι και το τυρί φέτα .Ψήνω στο πάτο του φούρνου στην ανώτατη θερμοκρασία για 5 λεπτά.
TIPS
Τοποθετούμε το ταψί στον πάτο του φούρνου γιατί έτσι η πίτσα μας θα γίνει τραγανή.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου