Μαλακα , μυρωδατα μπισκοτα κανελας
Μαλακά , μυρωδάτα μπισκότα κανέλας που λιώνουν στο στόμα !!!
ΥΛΙΚΑ
- 100γρ. Βούτυρο , ανάλατο , μαλακά
- 175γρ. Ζάχαρη
- 1 αβγό
- 1 βανίλια
- 2 μέτρια μήλα καθαρισμένα και τριμμένα
- 250γρ. Αλεύρι
- 1/2 κ.γ. μπεΐκιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ , χτυπάμε με το μίξερ , το βούτυρο με τη ζάχαρη ώσπου να αφρατέψουν. Μετά προσθέστε το αβγό τη βανίλια και τα τριμμένα μήλα. Κοσκινίστε το αλεύρι με το μπεΐκιν πάουντερ και το αλάτι , προσθέστε τα μέσα στο προηγούμενο μείγμα και χτυπήστε τα όλα μαζι. Προθερμαίουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Με ένα κουτάλι , πάρτε λίγο απο το μείγμα , πλάστε το σε μπαλάκια και πατήστε τα λίγο απο πάνω. Βάλτε τα σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήστε τα για 20 λεπτά.
Μόλις τα βγάλετε από το φούρνο πασπαλίστε με κανέλα.
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ !!!
TIPS
- Όταν τα τοποθετήστε στο ταψί , αφήστε χώρο ανάμεσα τους γιατί απλώνουν στο ψήσιμο
- Φάτε τα ζεστά γιατί έτσι είναι ακόμη πιο μαλακά και αφράτα !!!
- Εάν θέλετε εκτός απο κανέλα μπορείτε να τα πασπαλίσετε και με λίγη ζάχαρη.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου