ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ ΜΕ ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣ ΦΕΤΑΣ


Η γλυκύτητα της πιπεριάς , το καυτερό του μπούκοβου σε συνδυασμό με τη δροσερή γεύση της φέτας , ανεβάζει την        απόλαυση σε άλλο επιπέδο




ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
  • 2 πιπεριές κόκκινες
  • 2 πιπεριές πράσινες 
  • 2 μέτριες ντομάτες ( ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια )
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. ξύδι
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω τις πιπεριές σε χαμηλή φωτιά , μέχρι να μαλακώσουν  . Προσθέτω τις ντομάτες ( χωρίς τα ζουμιά ) . Στην συνέχεια προσθέτω τη ζάχαρη , το ξύδι και βράζω για 3 - 4 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά και πασπαλίζω με ρίγανη. Το αφήνω να κρυώσει και το τοποθετώ στο ψυγείο.
ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΦΕΤΑΣ
  • 4 κ.σ. γιαούρτι
  • 100 γρ. φέτα σκληρή ( τριμμένη στο τρίφτη , από εκεί που τρίβουμε το κεφαλοτύρι )
  • λάδι 
  • λεμόνι
  • μία κοφτή κουταλιά μαγιονέζα
  • αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προσθέτω όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύω πολύ καλά.


 TIPS
  • Στο ντιπ της πιπεριάς μπορείτε να προσθέσετε καυτερό πιπέρι , συνδυάζεται πολύ ωραία με την γλυκιά γεύση της πιπεριάς
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Δεν θα χτυπήσετε τη σως της φέτας στο μίξερ γιατί δεν θα γίνει πηχτό
  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις