ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ ΜΕ ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣ ΦΕΤΑΣ
Η γλυκύτητα της πιπεριάς , το καυτερό του μπούκοβου σε συνδυασμό με τη δροσερή γεύση της φέτας , ανεβάζει την απόλαυση σε άλλο επιπέδο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
- 2 πιπεριές κόκκινες
- 2 πιπεριές πράσινες
- 2 μέτριες ντομάτες ( ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια )
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. ξύδι
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
Τσιγαρίζω τις πιπεριές σε χαμηλή φωτιά , μέχρι να μαλακώσουν . Προσθέτω τις ντομάτες ( χωρίς τα ζουμιά ) . Στην συνέχεια προσθέτω τη ζάχαρη , το ξύδι και βράζω για 3 - 4 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά και πασπαλίζω με ρίγανη. Το αφήνω να κρυώσει και το τοποθετώ στο ψυγείο.
ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΦΕΤΑΣ
- 4 κ.σ. γιαούρτι
- 100 γρ. φέτα σκληρή ( τριμμένη στο τρίφτη , από εκεί που τρίβουμε το κεφαλοτύρι )
- λάδι
- λεμόνι
- μία κοφτή κουταλιά μαγιονέζα
- αλάτι
Προσθέτω όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύω πολύ καλά.
TIPS
- Στο ντιπ της πιπεριάς μπορείτε να προσθέσετε καυτερό πιπέρι , συνδυάζεται πολύ ωραία με την γλυκιά γεύση της πιπεριάς
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου