κριτσινια καροτου



                                              Ποιός έχει φάει κριτσίνια καρότου;




  • ΥΛΙΚΑ

  • ¾ φλ. σπορέλαιο (καλαμποκέλαιο)
  • ½ φλ. νερό
  • 2 φλ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 καρότα (τριμμένα)
  • 3 κ. σ. Γκούντα ή τσένταρ τριμμένο
  • Πάπρικα
  • Πιπέρι
  • Ελάχιστο αλάτι (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε όλα τα υγρά μαζί και προσθέτετε το τριμμένο καρότο με τα τυριά και τα μπαχαρικά. Αναμιγνύετε με ένα πιρούνι και προσθέτετε όλο το αλεύρι. Στην συνέχεια ζυμώνετε έως ότου ομογενοποιηθεί και το αφήνετε να ξεκούραστη για 5 λεπτά.Πλάθετε και δίνετε το σχήμα και το πάχος που θέλετε.Εχετε προθερμάνει τον φούρνο σας στους 200 βαθμούς με αέρα, βάζετε στην μεσαία σκάρα και ψήνετε για 15 λεπτά περίπου.


TIPS
Επισης για εξτρα γευση μπορειτε να προσθεσετε μισο ποτηρακι  ρετσινα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις