σπιτικο μπεργκερ
Το συγκεκριμένο μπέργκερ το δοκίμασα στο ικέα και μου άρεσε πάρα πολύ έτσι αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας
ΥΛΙΚΑ
- Μικρα στρογγυλα ψωμακια
- Μπεικον
- Μπιφτεκια
- Τυρι τσενταρ
- Κετσαπ
- Μουσταρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικα ετοιμαζουμε τα μπιφτεκια και τα τηγανιζουμε. Μερα τηγανιζουμε το μπεικον.
Στην συνεχεια προχωραμε στο στυσιμο.
Αρχικα περνουμε το ψωμακι το κοβουμε στη μεση και βαζουμε το μπιφτεκι , τη κεκτσαπ, τη μουσταρδα , το τσενταρ και το μπεικον .
Και ειναι ετοιμο.
TIPS
Μπορειτε να συνοδεψετε το μπεργερ σας με τηγανιτες πατατες
Δεν
σας προτεινω συνταγη για μπιφτεκια γιατι τα μπιφτεκια εινσι κατι ευκολο
και ολοι εχεουν μια δικη τους αλλα αν θελετε αγηστε μου ενα σχολιο κατω
και εγω μπορω να σας προτεινω καποια.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου