μπεργκερ με καραμελωμενα κρεμμυδια
ΥΛΙΚΑ
- στρογγυλά μαλακά ψωμάκια για σαντουιτσς
- γαλοπούλα
- 1-2 μεσαία κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα σε κομματάκια
- κασέρι ( κατα προτίμηση τσένταρ )
- χαλούμι
- Αρχικά κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και βάζουμε μεσα το κασερι και τη γαλοπούλα. Μετα σε ένα τηγάνι βάζω λάδι και μόλις ζεσταθει προσθέτω μέσα τα κρεμμύδια . Μόλις τσιγαριστουν ελαφρά προσθέστε ενα κουταλάκι ζάχαρη και ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να καραμελώσουν . Μετά κοφτε το χαλούμι και τηγανίστε το μέχρι να ροδίσει . Τέλος προσθέστε πάνω από τη γαλοπούλα και το κασέρι και τα κρεμύδια με το χαλόυμι και είναι έτοιμο.
ΠΡΟΣΟΧΗ !! Μην κάψετε τη ζάχαρη όταν τηγανίζετε τα κρεμμύδια για τί αλλιώς θα πικρίσει και δεν θα τρώγετε
Αντι για γαλοπούλα μπορείτε να βάλετε ένα μπεργερ
Επίσης αντι για τσενταρ εννοείται ότι μπορείτε να βάλετε και ένα απλό κασέρι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου