gourme σαντουιτσ με την μπριζολα που περισσεψε




ΥΛΙΚΑ
  • 2 στρογγυλά ψωμάκια για σάντουιτς ( εγω χρησιμοποίησα ολικής αλέσεως για περισσότερη γεύση )
  • μαρούλι
  • φετες κρεμμύδι
  • κεφαλοτύρι τριμμένο
  • λεμόνι
  • ντοματα
  • σως μουστάρδας ( ανακατεύω 1 κ.σ. μουστάρδα , 2 κ.σ. μαγιονέζα , μισό κουτ. κάρυ , προαιρετικά τριμμένο σκόρδο)
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω το ψωμάκι στην μέση . Αλείφω την σως , βάζω από πάνω το μαρούλι , το κρεμμύδι ,  τη ντομάτα. Κόβω σε λεπτές λωρίδες την μπριζόλα , της ρίχνω αλάτι , λεμόνι, ρίγανη και το τοποθετώ πάνω στο ψωμάκι. Ρίχνω λίγο λάδι πάνω στο κρέας ( από το λάδι στο οποίο έχω μαγειρέψει την μπριζόλα ). Πασπαλίζω με κεφαλοτύρι , σκεπάζω με το υπόλοιπο ψωμί και απολαμβάνω αυτό το υπέροχο σάντουιτς με μία κρύα μπύρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις