gourme σαντουιτσ με την μπριζολα που περισσεψε
ΥΛΙΚΑ
- 2 στρογγυλά ψωμάκια για σάντουιτς ( εγω χρησιμοποίησα ολικής αλέσεως για περισσότερη γεύση )
- μαρούλι
- φετες κρεμμύδι
- κεφαλοτύρι τριμμένο
- λεμόνι
- ντοματα
- σως μουστάρδας ( ανακατεύω 1 κ.σ. μουστάρδα , 2 κ.σ. μαγιονέζα , μισό κουτ. κάρυ , προαιρετικά τριμμένο σκόρδο)
Κόβω το ψωμάκι στην μέση . Αλείφω την σως , βάζω από πάνω το μαρούλι , το κρεμμύδι , τη ντομάτα. Κόβω σε λεπτές λωρίδες την μπριζόλα , της ρίχνω αλάτι , λεμόνι, ρίγανη και το τοποθετώ πάνω στο ψωμάκι. Ρίχνω λίγο λάδι πάνω στο κρέας ( από το λάδι στο οποίο έχω μαγειρέψει την μπριζόλα ). Πασπαλίζω με κεφαλοτύρι , σκεπάζω με το υπόλοιπο ψωμί και απολαμβάνω αυτό το υπέροχο σάντουιτς με μία κρύα μπύρα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου