2 γευσεις σε μια πιτσα
Από τη μία μεριά ο τόνος και από την άλλη το καλαμπόκι....
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζυμη
- 300 γρ χλιαρο νερο
- 1 κοφτο κουταλακι αλατι
- 1-2 κουταλακια λαδι
- Αλεύρι οσο παρει για να γινει μια σφιχτη ζυμη
- 1 φακελακι μαγια
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σε ενα μπολ βαζω το χλιαρο νερο , προσθέτουμε τη μαγια, το αλατι , το λαδι και το αλευρι οσο παρει μεχρι να γινει μια σφιχτη ζυμη. Μετα την αφηνω να φουσκωσει μεχρι να διπλασιαστεί σε ογκο και μετα την ανοιγω σε φυλλο . Η ζυμη αρκει για δυο ταψια .
Μετα απλωνω τη σάλτσα ντοματα και προσθετω το κασερι. Ψήνω στο πατο του φούρνου στην ανώτατη θερμοκρασία. Βγάζω τη πίτσα από το φούρνο. Στη μία μεριά απλώνω το καλαμπόκι και στο άλλο μισό τον τόνο.
TIPS
Σε ενα μπολ βαζω το χλιαρο νερο , προσθέτουμε τη μαγια, το αλατι , το λαδι και το αλευρι οσο παρει μεχρι να γινει μια σφιχτη ζυμη. Μετα την αφηνω να φουσκωσει μεχρι να διπλασιαστεί σε ογκο και μετα την ανοιγω σε φυλλο . Η ζυμη αρκει για δυο ταψια .
Μετα απλωνω τη σάλτσα ντοματα και προσθετω το κασερι. Ψήνω στο πατο του φούρνου στην ανώτατη θερμοκρασία. Βγάζω τη πίτσα από το φούρνο. Στη μία μεριά απλώνω το καλαμπόκι και στο άλλο μισό τον τόνο.
TIPS
- Τοποθετούμε το ταψί στον πάτο του φούρνου γιατί έτσι η πίτσα μας θα γίνει τραγανή .
- Ο λόγος που προσθέτω τον τόνο και το καλαμπόκι στο τέλος , είναι για να παραμείνουν φρέσκα και τραγανά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου