Pizza - hamburger 2 σε 1



                                Γιατί είναι ωραίο όταν η απόλαυση διπλασιάζεται

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζυμη
  • 300 γρ χλιαρο νερο
  • 1 κοφτο κουταλακι αλατι 
  • 1-2 κουταλακια λαδι
  • Αλεύρι οσο παρει για να γινει μια σφιχτη ζυμη
  • 1 φακελακι μαγια 

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σε ενα μπολ βαζω το χλιαρο νερο , προσθέτουμε τη μαγια, το αλατι , το λαδι και το αλευρι οσο παρει μεχρι να γινει μια σφιχτη ζυμη. Μετα την αφηνω να φουσκωσει μεχρι να διπλασιαστεί σε ογκο και μετα την ανοιγω σε φυλλο.

Μετά ακολουθώ τις οδηγίες



Προσθέτω κασέρι τριμμένο


Μπέικον


Προσθέτω ένα έτοιμο μπιφτέκι , κέτσαπ και μουστάρδα


Ξανά κασέρι



Αφού το σκεπάσω το αναποδογυρίζω και το υοποθετώ σε ένα ταψί


Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις