ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΡΥΖΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ









ΥΛΙΚΑ

  • 2 1/2  κούπες μπασμάτι
  • 1 κούπα αρακά
  • 1 κούπα καλαμπόκι
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζω το ρύζι για 10 λεπτά και το ξεπλένω με κρύο νερό.  Τσιγαρίζω το κρεμμύδι,  με το καρότο και το μπιζέλι και στο τέλος προσθέτω το καλαμπόκι.Το  ρίχνω μέσα  στο ρύζι προσθέτω το ελαιόλαδο και είναι έτοιμο.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις