αλμυρο κεικ με σπανακι και κοκκινη πιπερια
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ γιαούρτι
- 4 αυγά
- 1 κούπα γάλα ή νερό
- τριμμένο τυρί φέτα
- ψιλοκομμένο σπανάκι
- ψιλοκομμένη κόκκινη πιεριά
- 3κούπες αλεύρι
- 1 κούπα σπορέλαιο
- αλάτι
- 1 μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
'Οπως ανέφερα παραπάνω αυτό το κείκ είναι πολύ εύκολο για αυτό και η διαδικασία είναι πολύ απλή . Αρχικά σε ένα μπολ χτυπάμε μόνο τα αυγά με ένα πιρούνι.Στην συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόρφο μείγμα. Τέλος βάζω το μείγμα σε ένα ταψί και το ψήνω στους 170 βαθμούς για 43 λεπτα.
παρακάτω σας προτείνω διαφορετικα υλικά για να προσθέσετε στο κεικ σας......
1η ΓΕΜΙΣΗ
- Μπέικον
- ρεγγάτο
2η ΓΕΜΙΣΗ
- αγγουράκι τουρσί
- λουκάνικο
- τυρί φέτα
3η ΓΕΜΙΣΗ
- λιαστή ντομάτα
- τυρί φέτα
- σπανάκι ( κομμένο σε κομματάκια και ελαφρά τσιγαρισμένο)
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου