ΒΡΩΜΗ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!








Η βρώμη είναι ένα δημητριακό με ιδιαίτερη διατροφική αξία  αφού περιέχει σίδηρο , μαγνήσιο , ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. 
Ως δημητριακό , η θέση που πρέπει να έχει στην καθημερινότητα μας είναι αυτή του πρωινού.
Ειδικά για εσάς που το πρωί δεν έχετε πολύ χρόνο αλλά σας αρέσει να απολαμβάνετε ένα νόστιμο γεύμα.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ

4-5 κ.σ. βρώμη
1κ.σ. ταχίνι 
1κ.σ. μέλι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε τη βρώμη και από πάνω περίπου 2-3 δάχτυλα νερό. Βράζουμε τη βρώμη αρχικά σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά και μετά χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία . Μόλις το μείγμα πήξει το αποσύρουμε από τη φωτιά , ρίχνουμε το ταχίνι και το μέλι , ανακατεύουμε και σερβίρουμε .

Φυσικά υπάρχουν αρκετοί συνδυασμοί ή και υλικά που μπορείτε να προσθέσετε στη βρώμη όπως φρούτα , ινδοκάρυδο , ξηρούς καρπούς , κακάο ή εάν δεν σας αρέσει το ταχίνι μπορείτε να το αντικαταστήσετε με  φυστικοβούτυρο ή  αμυγδαλοβούτυρο ενώ αντί για μέλι μπορείτε να προσθέσετε μελάσα ή πετιμέζι.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΩΙΝΟ 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ INSTAGRAM ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ  lina.ch18






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις