σαντουιτσ με τα ρεβυθια που περισσεψαν
ΓΙΑ 2 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ
1 κούπα βρασμένα ρεβύθια
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
1 κ.γ. κόλιανδρο
1 κ.γ. σκόρδο
λίγο λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψί βάζω τα ρεβύθια και πασπαλίζω και ανακατεύω με τα μπαχαρικά. Ψήνω για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Έπειτα κόβω 2 κρεμμύδια σε φέτες , τα αλατίζω και τα βάζω σε χαμηλή φωτιά μέχρι να καραμελώσουν ( κατά διαστήματα ανακατεύω ). Επίσης σοτάρουμε 2 ρίζες σπανάκι χοντροκομμένο.
Φτιάχνουμε τη σος γιαουρτιού : Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι , μισό φλιτζανάκι νερό , λίγο λεμόνι , λάδι , αλάτι , σκόρδο και δοκιμάζω.
Βάζω τα παραπάνω υλικά στο σάντουιτς και προσθέτω κομμάτια ψιλοκομμένης ντομάτας .
Επίσης εάν θέλουμε ένα ελαφρύ γεύμα , μπορούμε να αφαιρέσουμε το ψωμάκι από τη συνταγή και να απολαύσουμε ένα ελαφρύ πιάτο χωρίς γλουτένη.
ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΆΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ !!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου