σαντουιτσ με τα ρεβυθια που περισσεψαν




 ΓΙΑ 2 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ

1 κούπα βρασμένα ρεβύθια
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
1 κ.γ. κόλιανδρο
1 κ.γ. σκόρδο
λίγο λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Σε ένα ταψί βάζω τα ρεβύθια και πασπαλίζω και ανακατεύω με τα μπαχαρικά. Ψήνω για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.


Έπειτα κόβω 2 κρεμμύδια σε φέτες , τα αλατίζω και τα βάζω σε χαμηλή φωτιά μέχρι να καραμελώσουν ( κατά διαστήματα ανακατεύω ). Επίσης σοτάρουμε 2 ρίζες σπανάκι χοντροκομμένο.

Φτιάχνουμε τη σος γιαουρτιού : Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι , μισό φλιτζανάκι νερό , λίγο λεμόνι , λάδι , αλάτι , σκόρδο και δοκιμάζω.

Βάζω τα παραπάνω υλικά στο σάντουιτς και προσθέτω κομμάτια ψιλοκομμένης ντομάτας .

Επίσης εάν θέλουμε ένα ελαφρύ γεύμα , μπορούμε να αφαιρέσουμε το ψωμάκι από τη συνταγή και να απολαύσουμε ένα ελαφρύ πιάτο χωρίς γλουτένη.

ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΆΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ !!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις