σπιτικη μερεντα με ταχινι και κακαο




                                 ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΛΑΚΙ


  • 60 γρ. ταχίνι
  • μέλι
  • κακάο 
  • κανέλα
  • λίγο νερό (προαιρετικά)
δεν θα σας γράψω αναλογίες για το μέλι και το κακάο διότι ο καθένας το προτιμά διαφορετικό , είτε πιο γλυκό είτε πιο πικρό.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ(αν είναι πολύ πηκτό προσθέτουμε λίγο νερό και ανακατεύουμε) και είναι έτοιμο!!

Προσωπικά μου αρέσει πολύ απλωμένο σε ψωμί και με λίγα φρούτα στο πλάι όπως θα δείτε στη φωτογραφία :)

Επίσης μπορείτε εάν θέλετε να προσθέσετε λίγα ψημένα φουντούκια για extra απόλαυση!

Μπορείτε να το διατηρείσεται στο ψυγείο ή εκτός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις