ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
ΥΛΙΚΑ
- 600 γρ. στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια
- 350 γρ. μανιτάτρια
- 200 γρ. μασκαρπόνε
- 100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
- ρίγανη ή θυμάρι
- αλάτι , πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κοτόπουλοα με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα. Σε ένα άλλο τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα μανιτάρια
με λίγο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι , το σκόρδο, και το αρωματικό ( ρίγανη ή θυμάρι) και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα . Σβήνουμε με το κρασί και βράζουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε και τη μουστάρδα με το μασκαρπόνε στο τηγάνι με το κοτόπουλο και βράζουμε για 2 λεπτά ή μέχρι να πήξει η σάλτσα. Σερβίρουμε με ρύζι ή μακαρόνια .
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου